info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: About the Company

От колко време е FxPro в бизнеса?

FxPro Financial Services Ltd е регистрирано на 31 юли 2006 и получава своя лиценз от Комисията за обмен и ценни книжа на Кипър (CySEC) на 05 март 2007.

FxPro UK Limited влиза в законовите разпоредби на Орган на финансови услуги (‘FSA’) на Обединеното Кралство на 18 август 2010. Този лиценз е обновен от Органа за финансов контрол (‘FCA’) на 1 април 2013, след това FSA бива разтрогнато и разделено между Органа на пруденциално регулиране (‘PRA’) и FCA.

FxPro Global Markets MENA Limited и се включва на 03 юли 2017, като получава своя DFSA лиценз от Органа за финансови услуги на Дибай (DFSA ) F003333 на 26 октомври 2017.

FxPro Global Markets Ltd е регистрирано през 2016 и получава своя лиценз от SCB през 2017.

Was This Article Helpful?