MetaTrader 5 trading platform

Оправдавайки напълно впечатляващата слава на своя предшественик, трейдинг платформата MT5 на FxPro Ви предоставя всичко от което имате нужда за да търгувате на финансовите пазари. MT5 е лесна за употреба и изцяло възможност за персонализиране за да отговори на Вашия стил на трейдинг.

Откриване на акаунт

FxPro двукратно е назован ‘Най-добрият MT5 брокер’ на Форекс наградите през 2015 и 2016. Изтеглете MT5 десктоп платформата или търгувайте в движение с MT5 на iOS и Android устройства.

Ключови характеристики

The MetaTrader 5 is a powerful web-based platform that grants you access to the global markets without the need to download or install any software.

MT5 allows you to chart assets at 21 different time frames and gives you the ability to have up to 100 charts open at any given time.

Compare the features and functionalities of our trading platforms: MT4, MT5 and cTrader. Platform Comparison table


Still have a question about MetaTrader 5?
Contact our Customer Support

MetaTrader 5 Desktop & Web

MetaTrader 5 е всичко в едно платформа, която Ви предоставя всичко, от което имате нужда да търгувате на световните финансови пазари.MT5 трейдинг платформата на FxPro е лесна за употреба и изцяло с възможност за персонализиране за да отговори на Вашия стил на трейдинг.

MetaTrader 5 for Mobile

Идеална за трейдърите в движение, мобилното приложение на МТ5 подава нови видове поръчки и подробна информация за дълбочина на пазара на Вашето мобилно устройство. Достъпна за iOS и Android.